Groeps yoga

Expert les #2

  • door

Op 7 oktober a.s. om 20:00 zal onze tweede ‘speciale’ training plaatsvinden. Hiervoor hebben wij de kersverse ‘Yin Yoga’ teacher Laila uitgenodigd. Voor deze avond gaan wij niet alleen Yin Yoga doen maar ook verschillende andere vormen van yoga.

Wat is Yin Yoga?

‘Yang’ yoga zich richt op je spieren (zoals bijvoorbeeld power yoga), richt yin yoga zich op je diepe bindweefsel, zoals je bindweefsel, ligamenten, gewrichten en botten. Het is langzamer en rustiger. Omdat je langer houdingen aanneemt dan bij andere traditionele vormen van yoga, helpt yin yoga je om die zelden gebruikte weefsels te rekken en te verlengen, terwijl het je ook leert om te ademen door middel van ongemak en met je gedachten te zitten. Laat je gaan en zorg voor jezelf.

Wat kan ik verwachten?

Het zal een hele vrije en open les zijn waarbij er rekening wordt gehouden met verschillende religie’s. Yoga is heel goed voor je lichaam en kan op verschillende manieren worden ingestoken. ALs je last hebt van klachten zoals; pijn aan je bekken (heupen), schouder problematiek, last van je bovenbeenspieren, of andere klachten. Dan is dit zeker een aanrader, de intensiteit ligt lager dan de regulieren trainingen. Druk op de knop hieronder en